Teardown Motorola Razr toont Engineering Wonder


Nu de Motorola Razr in de winkel ligt is dit voor iFixit aanleiding het mes eens in het toestel te zetten om te zien hoe Motorola het gelukt is om een 7.1 millimeter dunne smartphone te maken. Het resultaat is indrukwekkend.

Zeven millimeter klinkt best dun, maar wie het toestel in het echt mag vasthouden krijgt echt goed door hoe dun de Razr is. Belachelijk dun! Vonden we de teardown van de Galaxy S2 al indrukwekkend, de Motorola Razr doet er gewoon een schepje bovenop.

Motorola Razr teardown

Het mag duidelijk zijn dat alle componenten strak op elkaar zitten, je krijgt pas echt bewondering voor dit juweeltje als je beter naar de batterij kijkt. Niet alleen behoort deze met een capaciteit van 1750 mAh tot de grootste momenteel verkrijgbaar, het exemplaar is onwerkelijk dun en compact. We kijken hier duidelijk naar de nieuwste generatie Lithium Ion Polymeer batterijen.

Motorola Razr battery

Meer naaktfoto's zijn te vinden bij onze vrienden van iFixit en zijn zeker de moeite waard om te bekijken. Wie zelf met de Razr aan de slag wil kan oa terecht bij Belsimpel.nl die het toestel op voorraad kan leveren.

Bron: iFixit.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel