Gelekte BlackBerry London: full touch met Porsche-design

· 1 reactie


Foto’s die recent uitlekten tonen de BlackBerry London, één van de toestellen die fabrikant RIM naar verluidt voor 2012 op de agenda heeft staan. Geruchten willen dat het toestel pas in het derde kwartaal van volgend jaar uitkomt.

Het design van de BlackBerry London doet sterk denken aan det van de onlangs gepresenteerde Porsche P9981 met het kenmerkende hoekige ontwerp van de designers van Porsche. Het nieuwe toestel heeft naar verluidt een 1,5 GHz processor, en draait op BBX, het nieuwe besturingsysteem voor de BlackBerry, dat gebaseerd is op QNX, het OS dat we al eerder zagen op de BlackBerry Playbook. Het toestel heeft een scherm van 4 inch (of iets groter).

Bb london the verge2

Het toestel dat je op bovenstaande afbeelding ziet is een dummy. Het blog The Boy Genius Report heeft van bronnen binnen RIM gehoord dat dit toestel echt op de markt zal komen. De eerder gelekte BlackBerry Colt, ook een full touch telefoon, zou geschrapt zijn ten koste van dit nieuwe toestel. Het blog noemt ook de release in het derde kwartaal in 2012, wat voor velen als een teleurstelling zal komen.

Bron: Theverge.com, Bgr.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel