Vouwbare Honor Magic Vs bereikt Nederland


Goed nieuws voor liefhebbers van opvouwbare telefoons die wat te kiezen willen hebben. De Honor Magic Vs is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Het is webwinkel Belsimpel.nl die de Magic Vs als import hier uitbrengt. Dat mag de pret niet drukken want je hoeft hierdoor het toestel niet zelf via een schimmige buitenlandse website te bestellen en je krijgt gewoon Nederlandse garantie. Bovendien is het toestel in combinatie met abonnement verkrijgbaar.

Honor Magic Vs in Black
Honor Magic Vs in zwart nu in Nederland verkrijgbaar

In telefoonbegrippen is de Honor Magic Vs al flink op leeftijd. Honor kondigde het toestel in november van 2022 aan en intussen heeft het ook al een opvolger; de Magic V2. Met een vanaf-prijs van €1.299 is het toestel wel goedkoper dan vergelijkbare toestellen zoals de Samsung Fold 5, OnePlus Open en Google Pixel Fold.

Magic Vs' voordelen

De Magic Vs beschikt over een 5000mAh batterij en kent daarmee meer accucapaciteit dan z'n concurrenten. Ook groter is z'n binnenste scherm. Eenmaal open gevouwen meet dat scherm 7,9" groot, en is daarmee groter dan de eerder genoemde foldables.

Honor Magic Vs spec sheet
Belangrijkste specificaties Honor Magic Vs

Honor's foldable draait een Snapdragon 8+ Gen 1 met Android 13 en daar bovenop MagicOS 7.1. Je krijgt 12GB aan werkgeheugen en 512GB aan opslaggeheugen en ook de kleurkeuze is beperkt tot één; zwart.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel