Eerste Microsoft Lumia is 5 inch grote RM-1090 met Snapdragon 200-processor


Het zal niet lang meer duren voordat Microsoft haar eerste eigen Lumia-telefoon aankondigt. Een naam weten we nog niet, maar intussen weten we wel hoe het toestel eruit komt te zien. En vandaag weten we ook z'n specificaties.

Want Microsoft's eerste Lumia is een 5 inch groot toestel met HD-resolutie, 5 megapixel camera met een VGA-camera voor selfies, een Snapdragon 200-processor op 1,2 GHz met 1 GB aan RAM-geheugen. Allemaal niet spannend dus maar dat moet deze Lumia ook niet worden. Hij moet vooral goedkoop worden, en dat lijkt met deze componenten wel te gebeuren.

Microsoft Lumia RM-1090

Qua afmetingen is Microsoft net binnen de 10 millimeter dik gebleven; 140,2 x 72,45 x 9,32 millimeter. Het gewicht komt uit op 145,7 gram. De batterij bevat 1.900 aan mAh en het geheugen is met 8 GB ook niet spectaculair groot. Onduidelijk is nog of je zelf geheugenkaartjes kunt bijplaatsen. Wel bekend is dat deze Lumia ondersteuning heeft voor twee simkaarten; dual SIM dus. Wanneer je deze Lumia kunt kopen is nog onbekend. In de tussentijd kun je nadenken of je de zwarte, witte, blauwe, oranje, groene of grijze uitvoering wilt hebben.

Foto: Tenaa


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel