Plaatjes Lumia 535 tonen Microsoft’s eerste Lumia


Morgen staat de aankondiging van de eerste Microsoft Lumia in de agenda. Vandaag al zien we hoe dit eerste toestel eruit gaat zien. Is het er één voor in de geschiedenisboekjes of zijn het er dertien in een dozijn?

Laten we beginnen met te zeggen dat de Lumia 535 onmiskenbaar op een Lumia lijkt. Er staat alleen voor het eerst geen Nokia op het toestel maar Microsoft. Hiermee is voor het eerst een einde gekomen aan de Nokia-telefoons. Het merk Nokia bestaat nog wel maar houdt zich vooralsnog alleen bezig met navigatie en telecomnetwerk-apparatuur. Microsoft gaat voortaan de Lumia-telefoons maken en uitbrengen.

Microsoft Lumia 535Microsoft Lumia 535 rear

Deze Lumia 535 is daar dus de eerste van en hij is voorzien van een 5 inch scherm met qHD-resolutie. De Snapdragon 200-processor draait op 1,2 GHz en er is 1 GB aan RAM-geheugen. Er is een 5 megapixel camera aan de achterzijde met een VGA-resolutie camera aan de voorzijde. De batterij is 1.900 mAh groot. Er is tevens ondersteuning voor Dual SIM. Deze plaatjes zijn van een dummy dus niet van een werkend model. Daarvoor moeten we tot morgen wachten, dan kondigt Microsoft naar alle waarschijnlijkheid de opvolger van de Lumia 520 officieel aan.

Bron: Wmpoweruser.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel