Eigenaren iPhone 4S melden echo via headset


De komst van de Apple iPhone 4S gaat gepaard met een aantal klachten van gebruikers. Eerder waren er meldingen van een snel leegtrekkende batterij, nu hebben sommige gebruikers last van een vreemde echo als ze een headset gebruiken.

De echo zou op enig moment van het gesprek optreden, en weer weggaan als de headset even uit de audio-aansluiting wordt gehaald, en er daarna meteen weer ingestopt. De problemen zouden zowel optreden met een headset van Apple als met die van derden partijen. De klachten doken op op op het support forum van Apple, en zijn nog niet bevestigd door een medewerker van het Amerikaanse bedrijf.

2011277 4s2

Het grote aantal exemplaren van de iPhone 4S dat inmiddels verkocht is, maakt dat een bug die in een relatief klein percentage van de geproduceerde toestellen te vinden is, snel naar de oppervlakte komt. Bij deze bug is nog niet bekend hoeveel toestellen getroffen zijn, en of een software- of hardwarefout in de nieuwe smartphone van Apple daadwerkelijk de oorzaak is van de klachten.

Bron: Phonearena.comPraat mee over dit artikel