HTC Preview moet waardevolle input van gebruikers opleveren


HTC wil voordat het producten en software vrijgeeft de mening van haar gebruikers peilen. Het opent daarvoor een publiek toegankelijk programma genaamd HTC Preview. Deelnemers krijgen de beschikking over nog niet vrijgegeven hard- en/of software.

De afgelopen tijd lijkt HTC de weg een beetje kwijt en input van haar gebruikers is misschien de manier om dit te herstellen. Gebruikers kunnen zich inschrijven voor HTC Preview maar daarmee is de toegang tot nog niet vrijgegeven software en zelfs hardware niet gegarandeerd. HTC kiest uit deze pool mensen die ze van input mogen voorzien. Bovendien wordt er op de achtergrond allerlei informatie verzameld. Het programma is dus niet voor de privacy bewusten onder ons.

HTC Preview

Nederlanders kunnen zich trouwens ook aanmelden. HTC bepaalt zelf wie wel en wie niet mee doet. Vergeet het trouwens maar als je telefoon geroot is, dan ben je meteen uitgesloten. Wanneer je huidige telefoon een HTC is dan wordt je ook gevraagd naar je IMEI. Wie wordt uitgekozen moet een zogenaamde NDA tekenen, een geheimhoudingsverklaring. Je kunt dus niet screenshots of foto's de wereld inslingeren. Dat maakt het er toch al een stuk minder interessant op.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel