Oppo Find X7 Pro met 2 periscoopcamera’s in het wild gespot


Iemand is de Oppo Find X7 Pro tegengekomen en heeft foto's ervan gedeeld op social media. Of dat bewust is gedaan of niet, wij krijgen een eerste blik op een toestel met twee periscoop-camera's.

Kijkende naar de foto lijkt Oppo een achthoekig camera-eiland toe te passen. Hierop zitten tenminste vier camera's waarvan twee met periscooplens is voorzien. Eén daarvan zoomt 2,7x in, de andere 6x. Waarom Oppo kiest voor deze opstelling moet blijken wanneer het de Find X7 Pro officieel aankondigt.

Person holding the unannounced Oppo Find X7 Pro in their hand
Nog onaangekondigde Oppo Find X7 Pro

Nu wordt de Oppo Find X7-serie pas ergens in 2024 verwacht dus dat we hem al in het openbaar zien is een grote rode vlag. Het kan een bewust tactiek zijn van Oppo op de aandacht op zich te richten. Opvallend is ook hoeveel specificaties er al van het toestel gelekt zijn.

Find X7 Pro camerasysteem

Zo wordt een camerasysteem verwacht bestaande uit 4x een 50MP Sony-sensor. De hoofdcamera gebruikt mogelijk Sony's 1-inch grote LYT900-sensor. Diezelfde sensor wordt ook verwacht voor de Xiaomi 14 Ultra en wordt mogelijk ook in de OnePlus 12 gebruikt.

Oppo zal dit vlaggenschip willen uitrusten met de meest krachtigste chip van dit moment. Dan valt de keuze al snel op de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Oppo zou ook voor een processor van MediaTek kunnen kiezen, de eerder aangekondigde Dimensity 9300 is minstens zo krachtig.

Als eerste de Find X7 Pro hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel