Paris Hilton eist oplaadplek mobiele telefoon

· 1 reactie


De over het paard getilde socialite Paris Hilton heeft zich op weg naar Amsterdam de woede van medewerkers van een tijdschriftenwinkel op de hals gehaald. Ze eiste in Madrid een oplaadplek voor haar mobiele telefoon.

De omhooggevallen erfgenaam van de Hilton-hotels stopte de oplader van haar mobiele toestel naar verluidt zonder te vragen in een stopcontact van de winkel. Een medewerker die haar daar op aansprak, kreeg meteen de wind van voren. Volgens bronnen dreigde Hilton daarop de winkel te laten sluiten. De keten waar ze stroom wilde halen, is eigendom van Virgin-miljardair Richard Branson, een kennis van de blondine.

239168376 278eafccd1
Foto: Roger Casas-Alatriste

Uiteindelijk moest Hilton met een lege mobiel de winkel verlaten. Ze stapte op het vliegtuig naar Amsterdam, en mocht als eerste naar binnen. De lege smartphone is een bekend verschijnsel voor mensen die vaak reizen. Hilton zou haar problemen op kunnen lossen door een laptop-accu met USB-aansluiting aan te schaffen. Daar kun je je mobiel minstens vijf keer mee opladen. Ideaal als je op reis bent!

Bron: Telegraaf.nlPraat mee over dit artikel