Meer afbeeldingen en informatie over Sony Ericsson Kurara

· 2 reacties


Het begint er steeds meer op te lijken dat er een nieuw Sony Ericsson toestel aan zit te komen met de nodige multimedia-eigenschappen. Krijgt de Satio een broertje?

Dat begint er wel op te lijken. Met name als we kijken naar eventueel uitgelekte eigenschappen. Zo draait de Kurara onder Symbian, net als de Satio. Verder aan boord is een 8 megapixel camera die video in 720p HD opneemt. Iets wat we natuurlijk al wisten van vorige ontdekkingen.

Sony Ericsson Kurara

ARM Cortex A8 processor

Nieuw is dat de camera van Kurara voorzien is van een LED flitser en doet aan gezichtsherkenning en smile shot. Een ARM Cortex A8 processor voorziet de Kurara van de nodige power. Deze 600 MHz processor is daarnaast voorzien van PowerVR SGX voor het nodige grafische geweld. De processor heeft al het nodige bewezen in de praktijk. Het is namelijk dezelfde als in de Palm Pre, iPhone 3G S en de Nokia N900. Dat zit dus wel goed.

microUSB

Andere eigenschappen zijn een 3.2 inch touchscreen, 3.5G en WiFi, GPS, een microSD geheugenkaartslot en een 1.200 mAh batterij. Maar wellicht het meest interessantst is dat de standaard Sony Ericsson aansluiting vervanging is door een microUSB aansluiting. Sony Ericsson; bedankt!

Bron: Gsmarena.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel