Firmware Update Friday - Week 46 2012

· 2 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Google Nexus 4 en de Samsung Galaxy Nexus.

Google Nexus 4 en Galaxy Nexus - Android 4.2

Goed nieuws voor wie een Nexus 4 op de kop heeft weten te tikken; Google heeft Android 4.2 naar het toestel uitgerold. Veel mensen zullen er hier in Nederland niet rondlopen die zichzelf de trotse eigenaar van een Google Nexus 4 mogen noemen. Het nieuwe Android-vlaggenschip komt namelijk niet naar Nederland. Wel hier beschikbaar is de Galaxy Nexus van Samsung. Ook dit toestel krijgt de nieuwe versie 4.2 via het apparaat zelf binnen. Bezitters van een Nexus S moeten we helaas teleurstellen; in tegenstelling tot eerdere berichten blijft de Android-versie steken op 4.1.2.

Android 4.2 is de licht verbeterde versie van Jelly Bean met onder andere een nieuwe versie van Google Now en de Photo Sphere-functie.

HTC en Jelly Bean

Tot slot heeft HTC informatie vrijgegeven over haar Jelly Bean upgrade-programma. Samengevat komt het er op neer dat toestellen met 512 MB niet in aanmerking komen voor Android 4.1. Dit betekent dus dat de One V en Desire C op Ice Cream Sandwich blijven steken.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel