Samsung Galaxy A71 renders tonen nieuwe ontwerpstijl


Het volgende Galaxy A-toestel van Samsung lijkt de A71 te worden. Dat denken we omdat renders van het toestel net zijn uitgelekt. Hierop is een groot Samsung-achtig toestel te zien met een Infinity O-scherm en Google Pixel 3-achtige cameramodule.

Onderstaande beelden komen uit de koker van @onleaks die voor dit lek samengewerkt heeft met CashKaro. Wie onze geruchten-categorie vaker leest ziet een sterke gelijkenis tussen deze Galaxy A71 en de onlangs gelekte A51. Dat klopt, los van het formaat. Het lijkt dat dit de nieuwe ontwerpstijl voor de Galaxy A-serie wordt.

Samsung Galaxy A71 renders
Render van de Galaxy A71

Wat weten we inmiddels over de Samsung Galaxy A71? Het scherm meet een diagonaal van 6,7 inch waarmee hij qua schermformaat tussen de Note 10 en 10+ zit die eveneens zijn uitgerust met een Infinity O-scherm. Hierbij zit de selfiecamera in een punch-hole precies in het midden. Achterop vinden we 4 verschillende camera's waarvan we de resolutie nog niet weten. En helaas geldt dat ook voor alle overige specificaties. Het wachten is nu op Samsung om haar nieuwe A-modellen waaronder deze A71 aan te kondigen.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A71
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Prism Crush Silver Refurbished
€ 170,99 € 174,98   Bekijk
bol.com Partner
Black
€ 364,99 € 364,99   Bekijk
Amazon
Prism Crush Silver
€ 354,01 € 365,01   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A71


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel