High-end HTC Deluxe gespot in wit en zwart

· 2 reacties


Dat ook wij Nederlanders een Full HD-telefoon van HTC mogen verwachten is het wachten op meer informatie over dit toestel. Kunnen wij je vandaag blij maken met deze foto waarop de Deluxe in zowel het wit als zwart te zien is?

Ons in ieder geval wel. De HTC Deluxe (onthoud die naam) komt naar alle waarschijnlijkheid in een witte én zwarte uitvoering. Het scherm lijkt als een waterdruppel op het toestel te liggen wat een mooie finish geeft. De achterzijde lijkt glossy maar dat kan ook aan de kwaliteit van de afbeelding liggen.

HTC Deluxe DLX black
De HTC Deluxe in het zwart

De Deluxe krijgt een 5 inch Full HD-beeldscherm mee. Dat klinkt groot, maar bedenk dat we dat eerst ook van 4,3 inch zeiden. En om nou te zeggen dat het toestel groot lijkt; nee. Maar voordat we daarover een definitief oordeel vellen willen we hem eerst vasthouden. De bron denkt verder dat we Deluxe DLX de definitieve naam is van HTC's nieuwste vlaggenschip en naast wit en zwart ook in het bruin uitkomt.

HTC Deluxe DLX white

Opvallend is dat op één foto duidelijk een knop te zien is aan de bovenzijde precies in het midden. Wie de eerder opgedoken render bekijkt van dit toestel ziet dit ook terugkomen. Overigens heeft de Droid DNA, de Amerikaanse versie van dit toestel, deze knop daar ook zitten. Het lijkt een onhandige plek voor een sluimerknop gelet op de relatieve grootte van het toestel.

Bron: Gsmarena.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel