LG Wing met draaibaar scherm komt naar Nederland


De LG Wing, het toestel met een draaibaar tweede scherm, komt naar Nederland. Voor een stevige adviesprijs kun je vanaf 13 november het toestel in enkele Nederlandse webshops aantreffen.

Een pure foldable durven we de LG Wing niet te noemen maar anders is hij wel. Je zou het namelijk niet zeggen maar de Wing beschikt namelijk over tweede scherm. Die wordt pas zichtbaar door het hoofdscherm een kwartslag te draaien. Dit secundaire scherm wordt vervolgens gebruikt om bedieningstoetsen weer te geven of om twee apps te draaien.

LG Wing: Twist & Shoot
De LG Wing komt naar Nederland

De LG Wing krijgt een adviesprijs mee van €1.099 maar en is vanaf 13 november bij KPN, Belsimpel, Bol.com en Mobiel.nl verkrijgbaar. Vroege kopers krijgen hier de eerste maa0d gratis de Tone Free FN6 True Wireless Earbuds bij. Bijzonder aan deze draadloze oordopjes is dat de case is uitgerust met UV-reiniging dat 99,99% van alle bacteriën doodt. Daarnaast krijgen klanten een gratis beschermhoesje en screenprotector bij hun Wing.

Eindelijk weer iets nieuws

Het hoofdscherm van de Wing meet 6,8 inch terwijl het 2e scherm op 3,9 inch uitkomt. LG heeft de interface gedeeltelijk aangepast om maximaal gebruik te maken van de 2 schermen. Nu is de Wing zeker niet de enige met een tweede scherm maar de Wing is van die telefoons wel veruit de dunste; 10,9 millimeter. Nadeel van dit soort nieuwe vormgevingen is wel de prijs. Door extra componenten (en ontwikkelingskosten) ligt de aanschafprijs hoger dan reguliere smartphones. En toch zien we dit soort initiatieven graag, al was het maar omdat we eindelijk weer eens wat nieuws onder ogen krijgen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel