Firmware Update Friday - Week 45


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Samsung Galaxy S III en de HTC One SV.

Samsung Galaxy S III - Android 4.3

Iedereen met een Galaxy S3 opgelet; Samsung lijkt te zijn begonnen met de uitrol van Android 4.3 Jelly Bean naar internationale modellen. De update brengt veel meer dan alleen een nieuwe Android-versie. De lijst is haast te lang om op te noemen maar we willen er een paar uitlichten. De update moet het toestel door diverse nieuwe drivers veel sneller maken. Ook TouchWiz heeft veel nieuwe functies en een nieuw uiterlijk, allemaal vergelijkbaar met de S4. Allemaal redenen om de update binnen te halen en uit te voeren. Dat kan via de computer dankzij Kies, maar ook via het toestel zelf.

HTC One SV - Android 4.2.2 + Sense 5 (3.11.401.1)

Ook de HTC One SV krijgt een nieuwe Android-versie voorgeschoteld. Alhoewel het geen 4.3 is moet je het doen met 4.2.2. De update is ruim 425 MB groot en dat is niet verwonderlijk want er zit ook Sense 5.0 in. We hebben het dan natuurlijk over HTC's eigen grafische schil bovenop Android. Verwacht ook hier de nodige verbeteringen en toevoegingen.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S III i9300

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S III i9300


Prijsvergelijker HTC One SV

Toon alle aanbiedingen van de HTC One SV


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel