Afbeelding toont OnePlus 9 met camera minder


Er is een render verschenen van wat lijkt op de OnePlus 9. Het toestel krijgt vrijwel dezelfde voorkant als de 8T maar achterop zijn er wel wat verschillen te bespeuren. Meest opvallende; er is een camera minder.

OnePlus lijkt dezelfde route als Apple en Samsung te kiezen. Het cameraeiland van de OnePlus 9 zit op een verhoging in dezelfde kleur als de rest van de achterkant. 2 grote camerasensoren kijken ons aan met daaronder een kleiner exemplaar. Rechts zien we een flitser. Een drievoudig camerasysteem; vermoedelijk een hoofdcamera, een ultra-groothoek en een dieptecamera. De OnePlus 8T had nog een aparte monochrome camera die alleen zwart/wit opnames kon maken.

OnePlus 9

Meestal zien we dat fabrikanten voortborduren op voorgaande ontwikkelingen. OnePlus is hierin altijd al wat anders geweest. Dat deed het al door ieder half jaar een nieuw model aan te kondigen. Op zich kunnen we de monochrome lens wel missen als de de overige sensoren dat verschil kunnen opvangen. Doorgaans wordt een monochrome lens gebruikt voor zwart/wit opnames maar hij kan ook de scherpte van kleurenfoto's verbeteren. Met grotere sensoren kan hetzelfde worden bereikt. Blijft wel dat zoom nog altijd ontbreekt. OnePlus lijkt er maar niet aan te willen, ook niet bij de OnePlus 9.

OnePlus 9 lancering

De bron verwacht verder dat de OnePlus 9 beschikt over een iets groter beeldscherm dan de OnePlus 8T. Die heeft een exemplaar van 6,55 inch groot, op zich al vrij groot. De verversingssnelheid hiervan zou uitkomen op 144 Hz, lichtjes hoger dan de 120 Hz van eerst. Mogelijk voorzit OnePlus je van een batterij van 5000 mAh groot die met 65W Warp Charge snel opgeladen kan worden. Als het ze dan ook nog lukt om de Snapdragon 875-processor te installeren dan is het helemaal een vlaggenschip. Een mogelijk aankondiging wordt in maart 2021 verwacht; een maand eerder dan gebruikelijk.


Prijsvergelijker OnePlus 9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
128 GB Astral Black Refurbished
€ 245,99 € 249,98   Bekijk
Amazon
128 GB Arctic Sky
€ 400,00 € 400,00   Bekijk
bol.com Partner
128 GB Arctic Sky
€ 444,95 € 444,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus 9


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel