HTC Gratia aangekondigd


HTC Nederland heeft zojuist de Gratia aangekondigd, een Europese versie van de HTC Aria, die in de Verenigde Staten geleverd wordt. Het toestel is vrij klein in vergelijking met andere Android-smartphones, en draait op Android 2.2.

HTC levert het toestel met de bekende Sense-interface, die ook op de andere Android-toestellen van het toestel te vinden is. Het uiterlijk van de Gratia vertoont opmerkelijk veel overeenkomsten met de HTC HD mini. De HD mini draait op het gedateerde Windows 6.5. De Gratia kan gezien worden als een Android-variant van dat toestel, met een aantal kleine aanpassingen om de telefoon geschikt te maken voor het besturingssysteem van Google. Net als de HD mini heeft de Gratia een naadloze soft-cover en een vijf megapixel camera met autofocus. De Gratia meet iets meer dan 10 cm en weegt 115 gram.

Htcgratia

Ook in wit

De HTC Gratia komt ook in het wit, en mogelijk in het groen, op de markt. In november worden de eerste toestellen in het buitenland geleverd. Een exacte lanceringsdatum van de HTC Gratia in Nederland is helaas nog niet bekend. De adviesprijs van het toestel is 399 euro.


Prijsvergelijker HTC Gratia

Toon alle aanbiedingen van de HTC Gratia


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel