Samsung Galaxy Nexus nu al in volle glorie te zien

· 1 reactie


Samsung had het nieuws liever nog even geheim willen houden, maar nu al kunnen we zien hoe de nieuwe Galaxy Nexus eruit komt te zien. En om het nog een tikkeltje erger te maken, we zien Android ICS ook al in volle glorie!

We zien een toestel dat sterke gelijkenis vertoond met de Nexus S, al zijn de hoeken ditmaal wat strakker en lijkt het toestel aanzienlijk dunner. We wisten al dat het scherm ligt gebogen is, en onze eigen ervaring is dat dit wel lekker werkt. De video laat helaas niet goed zien goed het scherm is van de Samsung Galaxy Nexus. Met name in dit 720p-scherm moet de Galaxy Nexus uitblinken.

We zien in Android Ice Cream Sandwich 4.0 sterk de invloed van Honeycomb terug. Vergelijk je het echter met Gingerbread dan is het een groot verschil. De UI is flink aangepakt, en wat ons betreft geheel ten goede. Het oogt futuristisch, vlot, soepel en logisch.

Samsung Nexus Prime
Samsung Nexus Prime

Uitgesteld

Het vreemde is dat deze beelden ons via YouTube bereiken, wat weer in handen is van Google; de bouwer van Android. Vreemd dus dat ze deze video nog niet hebben geblokkeerd. Gelukkig hebben we bovenstaande afbeelding nog mocht dat alsnog gebeuren. Datum van aankondiging zou 11 oktober zijn, maar dat is door zowel Google als Samsung inmiddels geannuleerd. Een reden is niet gegeven, anders dan dat men "het niet het juiste moment vond een nieuw product te lanceren". Een nieuwe datum is er nog niet.

Bron: Mobilissimo.ro


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel