Samsung brengt instap Galaxy Core Max uit in China


Samsung heeft een nieuwe aanvulling op de Galaxy Core-familie uitgebracht. In China begroeten ze momenteel de Core Max met z'n 4,8 inch grote qHD-scherm. Er zijn geen indicaties dat Samsung de Galaxy Core Max ook hier gaat uitbrengen.

De Galaxy-familie wordt alsmaar groter. Werd gisteren nog de Galaxy S5 Plus aangekondigd, een lichte update van de S5, vandaag is het de beurt aan de eenvoudiger Galaxy Core Max. Een toestel dat in tegenstelling tot de S5 Plus hier wellicht nooit verkocht gaat worden. Dan mogen z'n specificaties misschien niet super zijn, jammer vinden we het wel.

Samsung Galaxy Core Max

Want met een 4,8 inch groot Super AMOLED-scherm dat een qHD-resolutie van 960 bij 540 pixels draait en op Android 4.4 KitKat gebaseerd is is de Core Max helemaal geen onaardig toestel. En het heeft ook geen zin om een exemplaar mee uit China te halen; de ondersteunde 4G-banden zijn hier niet in gebruik. Of Samsung moet een aangepast toestel uitbrengen als ze hem hier willen uitbrengen, of we gaan hem hier nooit zien. Ons geld zetten we in op het laatste.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel