Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact ontvangen Android 9 Pie


Sony is begonnen met het uitrollen van de Android 9.0 Pie update naar gebruikers met een Xperia XZ2 en XZ2 Compact. De toestellen die begin 2018 aangekondigd werden zouden oorspronkelijk pas in november de Android-update ontvangen.

Sony zit meestal bij het rijtje fabrikanten dat als eerste met Android-updates komt. Netjes want de XZ2 en XZ2 Compact zijn geen Android One-toestellen waarvan als eerste een updates verwacht mag worden. Sony rolt update 52.0.A.3.27 momenteel uit, bevat de security patch van oktober en is zo'n 1 GB in omvang dus thuis over WiFi binnenhalen wordt aangeraden.

Android 9 Pie
Taart!!

Volgens XperiaBlog voegt Sony een nieuwe camera-app toe aan de update. Nu de Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact Android Pie ontvangen hebben is het wachten op die van de XZ2 Premium. Eerder nog gaf Sony een tijdschema aan van november, dus we hebben nog heel even. Ook de XZ1, XZ1 Compact en XZ Premium ontvangen dan de beloofde update naar Android 9 Pie. De update voor de Xperia XA2, XA2 Ultra en XA2 Plus wordt begin 2019 verwacht. Updates worden automatisch aangeboden maar je kunt ook handmatig kijken of hij voor je toestel klaarstaat via het Instellingen-menu.


Prijsvergelijker Sony Xperia XZ2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Megekko
Silver
€ 379,00 € 388,64   Bekijk
Amazon
Black
€ 495,31 € 495,31   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia XZ2


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel