Nieuwe renders tonen Microsoft Lumia 550 met selfieflash


Naast het vlaggenschip-geweld de Lumia 950 en 950 XL komt Microsoft naar alle waarschijnlijkheid 6 oktober ook met deze meer betaalbare Lumia 550. Bijzonder eraan is z'n selfie-flitser. Een primeur voor het Windows-platform.

We schrijven 'betaalbaar' maar zeker weten doen we dat natuurlijk nog niet. Echter, gelet op de specificaties is het wel te verwachten. Een HD-scherm van tussen de 4,7 en 5 inch, een Snapdragon 210-processor van Qualcomm, 5 megapixel camera en 2 megapixel selfiecam. De batterij meet een krappe 1.905 mAh maar kan wel extra snel opgeladen worden. Sommige bronnen denken dat Microsoft de Lumia 550 voor een bedrag van 120 dollar, iets meer dan 105 euro, in de markt zal zetten.

Microsoft Lumia 550 render

Dit zijn trouwens niet de eerste afbeelding van de Lumia 550. Mogelijk ook niet de laatsten. Wederom zijn de plaatjes afkomstig van @evleaks die blijkbaar dichtbij mensen zit met een link naar Microsoft. Het is tot slot goed om te weten dat de Microsoft Lumia 550 een 4G-telefoon wordt die naast de hier getoonde zwart en wit ook in rood en blauw uitgebracht zal worden. Datum van officiële aankondiging; dinsdag 6 oktober. Hou je agenda dus vrij.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel