Samsung toont 18,4 inch grote Galaxy View-tablet


Hoe groot kan een tablet maximaal zijn? Bij Samsung denken ze daar het antwoord op te hebben: niet groot genoeg! En daarom presenteerde het vandaag de 18,4 inch grote Galaxy View. De View is zo groot als een computermonitor en beschikt over een handvat.

Samsung verraste ons in het verleden vaker met grote apparaten. Zo is het praktisch de uitvinder van de phablet; een kruising tussen een telefoon en tablet. Ditmaal is het de tablet die vergroot wordt en dat levert volgens Samsung een ideaal product op voor het bekijken van video. Bovendien beschikt de Galaxy View vanwege z'n grote formaat over een eveneens grote batterij. Een lange batterijduur lijkt daarmee gegarandeerd.

Samsung Galaxy View specs
Enkele specificaties van de Galaxy View

Wie de Samsung Galaxy View aanzet kan direct kiezen uit het bekijken van video van verschillende kanalen zoals YouTube en Netflix. De interface maakt ook melding van Live TV maar Samsung maakt er in haar persbericht geen melding van waar en hoe die precies werkt. De batterij is volgens Samsung groot genoeg om 8 uur video te bekijken. Ook qua geluid levert Samsung en wel middels een stereo luidspreker. De Galaxy View beschikt over een ingebouwde standaard die achter het tablet zit en in de juiste stand gebogen kan worden. Hierin zit ook het handvat verwerkt waarmee je de tablet kunt dragen. Samsung moet de beschikbaarheid en bijbehorende prijzen nog communiceren. Daarover dus later meer.Praat mee over dit artikel