Samsung onthult dunne Galaxy A5 en A3 met metalen unibody


Er zijn sinds vandaag twee nieuwe Galaxy-telefoons bij; de Samsung Galaxy A5 en Galaxy A3. Met een "metalen unibody, dun uiterlijk, superieure hardware en de beste social media-ervaring" wil Samsung haar verloren marktaandeel terugwinnen.

De Galaxy A5 en A3 zijn volgens Samsung extreem dun; respectievelijk 6,7 en 6,9 millimeter. Dat is inderdaad dun, maar niet dunner dan de Galaxy Alpha. Beide modellen worden aangeprezen als selfie-telefoons dankzij de 5 megapixel camera en de vele selfie-functies waaronder Wide Selfie, Palm Selfie en Rear-cam Selfie. Die geschoten zelfportretten verstuur je dankzij de LTE-ondersteuning razendsnel naar al je vrienden en kennissen.

Samsung Galaxy A5 blue

Grootste verschil tussen de A5 en de A3 is de grootte van het Super AMOLED-scherm; 5,0 inch met een Full HD-resolutie in de Galaxy A5 en 4,5 inch met een qHD-resolutie in de Galaxy A3. Ook de cameraresolutie verschilt; 8 tegen 5 megapixel. Beide modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren Pearl White, Midnicht Black, Platinum Silver, Soft Pink, Light Blue en Champagne Gold. Prijzen zijn niet bekendgemaakt. Verwacht de A3 en A5 vanaf november in de winkels.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A5


Prijsvergelijker Samsung Galaxy A3

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy A3


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel