Firmware Update Friday - Week 40 2012

· 3 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Nokia 808 PureView, Nokia 700, 701 en de Nokia 603. Maar ook weer niet.

Nokia 808 PureView, 700, 701, 603 - Belle FP2

Nokia begon deze week met de uitrol van Belle Feature Pack 2 naar gebruikers van een 808 PureView, 700, 701 en 603. Echter ondervonden sommige gebruikers problemen met deze versie. Nokia heeft het probleem in onderzoek en de uitrol ligt tot die tijd stil. Omdat toch enkele gebruikers met de nieuwe Nokia/Symbian Belle-versie verblijd zijn bespreken we hem hier toch.

PureView-gebruikers genieten nog wel het meest van de update. Zij krijgen een nieuw Gallerij-overzicht in landscape, meer functies in de Gallerij-widget, gedetailleerde informatie van geschoten foto's zoals ISO, witbalans en bestandsgrootte, een nieuwe browser en een verbeterd en sneller toetsenbord.

Gebruikers van de 700, 701 en de 603 krijgen ook de vernieuwde browser met verbeterde HTML5-ondersteuning alsmede de Nokia Car-modus waarmee tijdens het autorijden enkele belangrijke functies van de telefoon handig bediend kunnen worden.

Het is niet bekend wanneer Nokia de uitrol van FP2 hervat, maar mocht het zover zijn dan krijg je niet alleen de update binnen via het toestel zelf, je kunt ook via de computer en Nokia Suite de update uitvoeren.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel