Nieuwe HTC One X+ is sneller en komt deze maand uit

· 7 reacties


HTC heeft een licht verbeterde versie van de One X aangekondigd; de One X+. Niet alleen is er een nieuwe kleur, er is ook een snellere processor en een grotere batterij. Bovendien is het geheugen groter geworden.

De processor van de One X+ blijft een quadcore Tegra3, maar is nu op 1,7 GHz geklokt. Volgens HTC levert dit tot 67% snellere prestaties op. Bovendien heeft HTC de batterij vergroot naar 2040 mAh wat de batterijduur tot 50% moet vergroten. Het derde pluspunt ten opzichte van de acht maanden geleden aangekondigde One X is het interne geheugen; dat is vergroot naar 64 GB. Er is overigens nog steeds geen ruimte voor een apart geheugenkaartje.

HTC One X+
De vernieuwde HTC One X+

Verder beschikt de HTC One X+ over dezelfde functionaliteit als z'n voorganger. Zo kun je tijdens het filmen foto's schieten op maximaal 6 megapixel, iets wat HTC VideoPic noemt. Verder is er Beats Audio ingebouwd en krijg je twee jaar lang gratis 25 GB aan Dropbox-ruimte. Het enige wat echt anders is is de Android-versie. Je krijgt standaard uit de doos de beschikking over Jelly Bean. One X-gebruikers hoeven trouwens niet getreurd te zijn, zij krijgen deze maand de update naar Jelly Bean.

Volgens HTC zal de One X Plus vanaf half oktober verkrijgbaar zijn en krijgt het toestel een adviesprijs mee van 675 euro.


Prijsvergelijker HTC One X+

Toon alle aanbiedingen van de HTC One X+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel