LIVE vanuit Londen: Nokia Remix London


Zoals eerder aangekondigd zijn we aanwezig in club KoKo te Londen om daar live verslag te doen van Nokia's Remix London. Je vindt hier alles wat tijdens dit uniek event aangekondigd wordt.

Hieronder tref je al onze foto's aan die we tijdens dit event voor je hebben gemaakt.

LIVE Nokia Remix London
Wachten op dat het begint

17:15: Tube wordt inderdaad aangekondigd.
17:17: "Comes With Music" dienst gaat eindelijk online in de UK

Nokia 5800 XpressMusic aangekondigd
Zoals verwacht werd en zojuist al even verklapt is, heeft Nokia de 5800 XpressMusic aangekondigd. Hieronder de allereerste afbeeldingen.

LIVE vanuit Londen: Nokia Remix London
Nokia 5800 XpressMusic

De Nokia 5800 XpressMusic in een notendop: 8 GB aan geheugen, Stereo Surround Sound luidsprekers, Equalizer, 3.5mm headset audio-jack, 3.2 inch widescreen touchscreen, 16m kleurenbeeldscherm. VGA recording video, TV out, haptic feedback. Aan de afbeeldingen te zien bevat dit toestel ook een secundaire camera, lichtgevoeligheidsmeter en een proximity meter.

17:25:Flash is geïntegreerd.
17:29: Verschillende manieren om gegevens in te voeren; 1) handschriftherkenning met stylus, 2) full screen virtual QWERTY toetsenbord, 3) T9. Tevens geschikt voor vinger besturing, maar ook voor een nagel.
17:32: Losse toestelprijs 279 EURO, zeer binnenkort verwacht

De presentatie van de Nokia 5800 XpressMusic is voorbij. Nokia zet met deze telefoon een extreem betaalbaar touchscreen device neer gericht op de muziekfanaat. Geen high-end smartphone.

Nokia Music Store
Nokia komt tevens met nieuwe software waarmee je eenvoudig muziek kunt plaatsen op je mobiele telefoon. Onder andere het zogenaamd 'rippen' van CD is mogelijk dankzij een eenvoudige drag-and-drop actie. Uiteraard is er een sterke integratie met Nokia's Music Store.

De Music Store is momenteel in 11 verschillende landen actief. Elk land heeft zijn eigen versie van de Music Store speciaal gericht op datgeen wat aansluit op de behoeften en wensen van haar inwoners. Ook gaat Nokia meer Music Stores openen waaronder in het Midden Oosten.

17:43: EMI gaat samenwerken met Nokia (Coldplay, Katy Perry, etc)
17:46: Nokia 5310 XpressMusic inclusief "Comes With Music" kost in de UK 129.95 GBP (onbeperkt muziek gebruiken)
17:48: Comes With Music met de volgende modellen; Nokia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic en Nokia N95 8GB.
17:49: Nokia gaat Comes With Music aanbieden voor perioden van 12 en 18 maanden
17:52: 16 oktober live in de UK, andere landen volgen snel waaronder Nederland.
17:54: will.i.am van The Black Eyed Peas betreedt het podium

Zodadelijk gaan we nader kennis maken met de Nokia 5800 XpressMusic dus verwacht hier zeer binnenkort enkele real life afbeeldingen en een hands-on met dit nieuwe toestel. Blijf ons in de gaten houden!


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel