“Nokia Lumia 920 kan draadloos laden”

· 4 reacties


Volgens de laatste geruchten krijgt Nokia's nieuwe vlaggenschip de Lumia 920 de mogelijkheid om zich draadloos op te laden. Naast alle nieuwe functies in Windows Phone 8 en PureView zou dit wel eens een killer feature kunnen zijn.

Het is eigenlijk gek, we laden onze elektrische tandenborstel al jaren draadloos op maar bij telefoons wil het maar niet doorbreken. Er zijn diverse third-party oplossingen maar behalve het overleden Palm is er nooit een fabrikant geweest die zich er aan heeft gewaagd. Hulde dus voor Nokia om het te proberen.

Nokia Lumia 920 PureView

Als de geruchten waar blijken te zijn natuurlijk! De Lumia 920 belooft op deze manier wel een enorme killerphone te worden. Eerder lekte namelijk uit dat de Nokia Lumia 920 de award-winnende PureView-technologie krijgt. Samen met een 4.5 inch scherm en 1.5 dualcore processor zou de Nokia Lumia 920 wel eens een telefoon om naar uit te kijken kunnen worden. Let's hope so want Nokia kan het hard gebruiken.

Update - Een afbeelding van deze draadloze lader is inmiddels ook opgedoken. Niet alleen zou de Lumia 920 hiervoor geschikt zijn, ook de Lumia 820 zou hiermee compatible zijn.

Nokia wireless charger

Bron: TheVerge.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel