Motorola brengt One Zoom uit met nodige camerageweld


Ook Motorola heeft deze IFA nieuwe smartphones aangekondigd. Te beginnen met deze Motorola One Zoom met achterop 4 camera's. Het is de eerste keer dat Motorola zoveel camera's achterop plaatst en dat schept verwachtingen.

In tegenstelling tot de andere recente Motorola One-telefoons kent deze One Zoom een scherm met 19,5:9 aspect ratio ipv 21:9. Daarmee ziet hij er wat conventioneler uit. Dat gaat niet op voor de achterkant. Daar vinden we 4 verschillende camera's voor 3 verschillende situaties.

Motorola One Zoom main specs

De hoofdcamera is uitgerust met een 48 megapixel sensor en f/1.7 lens. Deze sensor combineert 4 pixels in 1; de zogenaamde Quad Pixel technologie. We zien deze sensor de laatste tijd vaker terug in premium mid-range telefoons. Motorola onderscheidt zich door dubbele beeldstabilisatie toe te passen. Dat moet tot scherpere foto's leiden, ook bij zoomen. Hiervoor verantwoordelijk is de 8 megapixel sensor met 3x optische en 10x hybride zoom.

Motorola One Zoom camerasystem
De One Zoom is eerste Motorola met viervoudige camera

Zowel de hoofdcamera als zoomcamera zijn uitgerust met OIS (optische beeldstabilisatie). Dat geldt niet voor de 16 megapixel groothoeklens. Daar is scherpte toch iets minder van belang gelet op de grote 117° beeldhoek. De vierde camerasensor meet 5 megapixel en is om diepte vast te leggen. Deze helpt in de portretmodus om achtergronden te vervagen. Dit werkt ook achteraf dus nadat je de foto hebt genomen. Tot slot is er nóg een camera aanwezig; voorop. Dit is een 25 megapixel exemplaar, eveneens met Quad Pixel-techniek.

Illuminerend logo

Lenovo rust de Motorola One Zoom verder uit met een groots 6,4 inch OLED-scherm en Full HD+ resolutie. Grootste blikvanger is wat ons betreft toch het Motorola-logo achterop. Deze is voorzien van LED-verlichting en licht op wanneer je berichtjes ontvangt of telefoongesprekken. De Motorola One Zoom is meteen verkrijgbaar voor een bedrag van 429 euro. Beschikbare kleuren zijn Electric Grey (zilver), Cosmic Purple (paars), and Brushed Bronze (bruin).


Prijsvergelijker Motorola One Zoom
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Galaxus
Cosmic Purple
€ 159,00 € 159,00   Bekijk
Amazon
Cosmic Purple
€ 437,85 € 437,85   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Motorola One Zoom


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel