LG G8X ThinQ met Dual Screen-hoesje lekt voor aankondiging uit


Gingen we er eerder nog vanuit dat LG tijdens de IFA 2019 de V60 ThinQ zou aankondigen, inmiddels blijkt dat het toestel door het leven zal gaan als de G8X ThinQ. Een toestel die in thuisland Korea als V50S ThinQ op de markt zal komen. En dit is hem.

LG maakt er de laatste tijd een beetje een potje van. Als het gaat om de naamgeving van telefoons dan. Naast de G8 ThinQ hebben we inmiddels als de G8S ThinQ en nu komt daar binnenkort ook deze G8X ThinQ bij. Grote verschillen zijn er niet. De notch is iets kleiner geworden en het scherm iets groter.

LG G8X ThinQ poster
De toekomstige LG G8X ThinQ met Dual Screen-accessoire

We durven trouwens nog niet te zeggen of deze LG G8X naar Nederland komt. LG sloeg de G8 ThinQ namelijk over, alleen de voordeliger G8s is hier verkrijgbaar. Mocht dat het geval zijn dan hoeven we ook niet uit te kijken naar het Dual Screen-hoesje die er samen mee is aangekondigd. Deze voegt een tweede scherm toe aan de G8X en beschikt aan de buitenkant ook nog eens over een 2,1 inch groot notificatiescherm. Handig voor wanneer hij is dichtgevouwen. LG bracht vorig jaar een soortgelijke accessoire uit voor de V50 ThinQ maar ook dat toestel werd hier uiteindelijk niet uitgebracht.

LG tijdens IFA 2019

LG houdt op vrijdag 6 september om 10:00 een persbijeenkomst. Dat is meteen de startdatum van de IFA-beurs. Tijdens deze consumentenelectronicabeurs in Berlijn worden veel nieuwe producten verwacht, niet alleen van LG. Dat LG uitgerekend hier haar G8X aankondigt belooft veel goeds voor een Europese release maar we zijn voor nu nog even voorzichtig met een Nederlandse lancering.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel