“Morgen Europese Palm Pre aankondiging”

· 1 reactie


Volgens een Engelse website zal de Europese versie van de Palm Pre morgen officieel aangekondigd worden. Tijdens de PlayBite beurs in Londen zal Palm met meer informatie komen, zo luidt het gerucht.

Dat de Palm Pre naar Europa komt staat al een hele tijd vast, maar nu lijkt eindelijk het wachten daarop voorbij. Tenminste, het is nog niet bekend wanneer het toestel echt in de winkel verkrijgbaar zal zijn. Dat dit voor de kerstdagen gepland staat, staat wel vast.

Palm Pre
Palm Pre begin dit jaar tijdens de MWC

Het moment van aankondigen zal vermoedelijk het PlayBite event zijn wat morgen 15 september plaatsvindt in hartje Londen. De PR afdeling van Palm zou enkele journalisten warm hebben gemaakt om de beurs te bezoeken, om een demo van het toestel te krijgen. De Palm Pre is al enige tijd verkrijgbaar, zij het alleen in een Amerikaanse variant. Een Europese versie zit nog steeds in de pijplijn. Wijzigingen aan het webOS besturingssysteem om het geschikt te maken voor het GSM netwerk zouden met versie 1.2 voltooid zijn, al is deze nog niet officieel gereleased.

iPhone-killer

Vorige week kondigde het bedrijf nog de Palm Pixi aan, een monoblock handset draaiend onder het webOS besturingssysteem. De Palm Pre is één van de vele toestellen die door kenners als iPhone-killer wordt aangemerkt, maar lijkt een goede kanshebber om met de gewilde titel vandoor te gaan.

Bron: Macworld.co.uk



Praat mee over dit artikel