Nokia Erdos; nieuw 8800 toestel?

· 3 reacties


Als de Nokia 8800 serie je niets zegt mag je dit bericht overslaan. Alhoewel, misschien loont het toch de moeite want de 8800 serie is een uiterst stijlvol, sexy en luxe serie telefoons. Mogen we binnenkort een nieuw familielid verwelkomen?

Een Nokia 8800 kun je bestellen in de uitvoering 'Gold Arte', 'Carbon Arte', 'Sapphire Arte' of gewoon 'Arte'. Je krijgt daar een zeer exclusieve telefoon voor terug vervaardigd in kostbare en hoogwaardige materialen. Zeg maar gerust een "bling bling" telefoon.

Nokia Erdos
Nokia Erdos

Het lijkt er op dat er binnenkort een nieuwe toevoeging mag worden verwacht aan de 8800 serie; de Erdos. Zo zal het toestel vermoedelijk niet echt gaan heten, maar voorlopig mogen we hem wel met die naam aanspreken. Een video is namelijk opgedoken waarin diezelfde Erdos de hoofdrol speelt.

Alhoewel nog niets vast staat kunnen we gelet op de andere familieleden van de 8800-serie toch aardig wat vertellen over de Erdos. Zo zal het vermoedelijk om een toestel gaan met een energiezuinig OLED beeldscherm van 2.4 inch groot in een QVGA resolutie, 5 megapixel camera, GPS met A-GPS ondersteuning, WiFi, USB aansluiting en 8 GB aan intern geheugen.



Praat mee over dit artikel