Uitgebreide HTC Leo review lekt voor officiële aankondiging uit

· 4 reacties


De foto's van de nieuwe HTC Leo begin deze week deed heel wat stof opwaaien. Nu duikt een review op van dit nog niet officieel aangekondigde toestel met zijn gigantische beeldscherm en supersnelle processor!

Nouja, review. Het is eigenlijk meer een enorme galerie met foto's en een video waarin het toestel wordt uitgeprobeerd.

Voor wie de afgelopen dagen onder een steen heeft gezeten en niet wat de HTC Leo is; dit toestel is een Windows Mobile 6.5 toestel met een gigantisch capacitief beeldscherm van 4.3 inch(!) groot en een resolutie van 800 x 480 pixels en een snelle 1 GHz Snapdragon processor.

Uitgebreide HTC Leo review lekt voor officiële aankondiging uitUitgebreide HTC Leo review lekt voor officiële aankondiging uitUitgebreide HTC Leo review lekt voor officiële aankondiging uit

Het is duidelijk dat ook voor dit toestel HTC gebruik heeft gemaakt van de TouchFLO 3D interface. Foto's hiervan, en de rest van het Windows Mobile 6.5 besturingssysteem zijn ook op de foto gezet.

Uitgebreide HTC Leo review lekt voor officiële aankondiging uitUitgebreide HTC Leo review lekt voor officiële aankondiging uitUitgebreide HTC Leo review lekt voor officiële aankondiging uitUitgebreide HTC Leo review lekt voor officiële aankondiging uitUitgebreide HTC Leo review lekt voor officiële aankondiging uitUitgebreide HTC Leo review lekt voor officiële aankondiging uit

Het is nog onduidelijk wanneer de HTC Leo, waarvan op de achterzijde heel duidelijk de naam PRO.THREE prijkt, officieel aangekondigd wordt. Het is te verwachten, met de grote hoeveelheid informatie en beeldmateriaal wat inmiddels is uitgelekt, dat dit niet heel lang meer op zich laat wachten.

Meer foto's via de link hieronder.

Bron: Ai.rs


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel