Schetsen bewijs eigen telefoon Microsoft

· 1 reactie


Er zijn schetsen opgedoken dat het ultieme bewijs moet vormen dat softwaregigant Microsoft toch wel degelijk bezig is met een eigen telefoon. De geruchten hierover gaan al langere tijd de ronde, afbeeldingen hadden we tot vandaag nog niet.

Het gerucht over een eigen Microsoft-telefoon gaat al langer, zo zou een projectgroep van het bedrijf bezig zijn met de ontwikkeling hiervan. Project "Pink" zou echter nog geen tastbaar bewijs hebben opgeleverd. Tot nu dan met onderstaande schets. Het zou hier gaan om een telefoon met codenaam "Turtle", iets waar onderstaande afbeelding ook wel aan doet denken.

Microsoft's Turtle and Pure 'Pink' phones and Surface Tablet: take 2
Microsoft Turtle

Het grote wachten zou zijn op de officiële release van Windows Mobile 7, waaronder dit toestel zou draaien. Omdat deze pas eind 2010 verwacht wordt hoeven we niet op korte termijn naar de winkel te rennen.

Microsoft Pure

Naast de 'Turtle' zou ook nog een 2e toestel in het geruchtencircuit genoemd zijn; de Pure. Ook dit toestel zou naar verluidt een slider telefoon zijn. Overigens zou Microsoft voor beide telefoons hulp krijgen van elektronicaconcern Sharp.

Bron: Engadgetmobile.com



Praat mee over dit artikel