HTC kondigt verbeterde Sensation XE met Beats audio aan

· 3 reacties


Nadat HTC aankondigde met Beats by Dr Dre in zee te gaan, was het wachten op het eerste toestel voorzien van het Beats-logo. De Sensation XE is het dus geworden, een nette upgrade van de bestaande Sensation.

De HTC Sensation XE met Beats leveren zodanige geluidskwaliteit alsof je je in een muziekstudio bevindt, aldus HTC. “Audio is een cruciaal onderdeel van de mobiele ervaring van iedere consument”, zegt Mark Moons, Regional Director HTC Benelux. “We werken er continu aan om de grenzen van goede audio te verleggen. Hiermee richten we ons niet alleen op het verbeteren van het stemgeluid, maar willen we ook uitstekend geluid bij muziek, films en games leveren. De HTC Sensation XE biedt ongeëvenaarde audio die aantoont dat de gebruikservaring van consumenten centraal staat bij al onze innovaties.”

HTC Sensation XE with Beats Audio
HTC Sensation XE met Beats audio

Naast de Beats toevoeging biedt de HTC Sensation XE een dualcore processor die op 1,5 GHz geklokt is. De Sensation XE is een update van de bestaande Sensation en zal begin oktober verkrijgbaar zijn en krijgt een adviesprijs van 599 EURO mee. Je krijgt daarvoor wel een 16 GB geheugenkaart en een urBeats-hoofdtelefoon bij met de bekende rode snoertjes.


Prijsvergelijker HTC Sensation XE

Toon alle aanbiedingen van de HTC Sensation XE


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel