"HTC komt met verbeterde Sensation"

· 1 reactie


Een sheet met nieuwe HTC-producten, die in handen is gevallen van de website CNET, onthult dat het Taiwanese merk van plan is binnenkort met een verbeterde versie van de Sensation te komen.

De verbeterde versie van het huidige topmodel van HTC krijgt verbeterde audio-technologie. met behulp van Beats by Dr. Dre, waarmee onlangs een samenwerking aangegaan werd. Ook de processor krijgt extra kracht. In de nieuwe Sensation zul je, als de sheet klopt, een dualcore 1.5 GHz aantreffen. Ook de batterij wordt sterker. Bij onze review bleek het toestel problemen te hebben het lang uit te houden op een batterijlading, dus die verbetering is meer dan welkom.

2011187 htcsens

Andere specificatie zouden blijven zoals ze nu zijn. De Sensation heeft een scherm met een diagonaal van 4.3 inch, en draait op Android 2.3.3 Gingerbread. Mogelijk komt er voor de nieuwe versie een update naar Android 2.3.4, en krijgt de geüpgradede versie van het toestel een nieuwe versie van HTC Sense, de Android-skin van HTC. De nieuwe Sensation komt naar verwachting nog dit jaar op de markt.

Bron: Reviews.cnet.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel