Motorola kondigt RAZR i aan met 2 GHz Intel-processor


Tijdens een speciaal event in London hebben Intel en Motorola gezamenlijk de RAZR i aangekondigd; een aangepaste variant van de Droid RAZR M maar dan met een Intel-processor draaiend op maximaal 2 GHz.

De uit kevlar vervaardigde Motorola RAZR i komt niet geheel uit de lucht vallen. Begin 2012 kondigden Motorola en Intel een samenwerking aan. Intel's Medfield processor zou namelijk prima geschikt zijn voor toepassing in een mobiele telefoon. Bovendien onthulde Motorola precies een week geleden met een mobiel Intel-product te komen. En daar is nu dus de RAZR i.

Het gaat om een Android-telefoon met bijzonder kleine schermrand. Het scherm zelf meet 4,3 inch en van het type Super AMOLED Advanced. De camera moet één van de pluspunten zijn van deze RAZR i. Niet alleen start hij snel op, hij schiet ook razendsnel afbeeldingen in maximaal 10 fps. Motorola voorziet de RAZR i bovendien van een fysieke cameraknop.

Motorola heeft geen plannen om de RAZR i zelf in Nederland uit te brengen. Wel doet het dat in de voor ons omringende landen Engeland, Duitsland en Frankrijk. Het is te hopen dat een webshop de Motorola RAZR i voor ons wil importeren.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel