Samsung Galaxy S II 10 miljoen keer verkocht

· 2 reacties


Samsung heeft in vijf maanden tijd al meer dan tien miljoen S2's verkocht. Het toestel is daarmee het snelst verkopende van het Koreaanse merk ooit. Thuisland Zuid Korea droeg het meest bij aan de verkoopcijfers.

In Zuid Korea werd de S2 3,6 miljoen keer verkocht. In Europa, inclusief Rusland, ging het topmodel van Samsung 3,4 miljoen keer over de toonbank. Het toestel brak daarmee het verkooprecord van de Star S5230. Dat budgetmodel had zes maanden nodig om de magische grens van tien miljoen te overschrijden. De voorganger van de Galaxy S II, de Galaxy S, werd in zeven maanden tijd tien miljoen keer verkocht.

Samsung behaalde de indrukwekkende verkoopcijfers in een roerige tijd. De afgelopen maanden vecht het Koreaanse merk een verbeten strijd uit met Apple. In rechtbanken wereldwijd bestrijden Apple en Samsung elkaar. Apple meent dat de Galaxy S II patenten schendt die in het bezit zijn van de computerfabrikant uit Californië, en probeerde daarom in meerdere landen een verkoopverbod af te dwingen.

Bron: Sammyhub.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel