Gehele iPaq's productlijn bekend geworden


Eergisteren konden we al twee modellen aan je laten zien, nu hebben we de rest van HP's nieuwe iPaq productlijn; iPaq 614c en de iPaq 914c. Er komen ook cameravrije versies van beide toestellen (respectievelijk iPaq 614 en iPaq 914).

Met de nieuwe iPaq productlijn, die HP van plan is om eind dit jaar te introduceren, wil HP zijn gezicht nadrukkelijker laten zien. Van de week lieten we al twee modellen aan uw zien uit de 600 en 900 serie. Zoals het er nu naar uit ziet gaan deze officieel de type-namen 614 en 914 krijgen. De nieuwe productlijn is zeker interessant te noemen en ondanks dat niet alle modellen over telefoonfunctie beschikken willen we ze niet aan u onthouden.

314
We beginnen met de HP iPaq 314 en gelijk valt ons oog op het ontwerp. Het vermoeden dat het hier om een navigatie-device gaat wordt bevestigd. Interessant is overigens wel dat de iPaq 314 via Bluetooth kan synchroniseren met Outlook en de contactenlijst van je mobiele telefoon.

Gehele iPaq's productlijn bekend geworden
HP iPaq 314

214
Ondanks dat de iPaq 214 op een smartphone lijkt is de 214 in werkelijkheid 'slechts' een handheld. Hij beschikt over een VGA resolutie beeldscherm. Wel bestaat de om via de ingebouwde WiFi module VoIP gesprekken te voeren.

114
De HP iPaq 114 is een de eenvoudigste handheld van de reeks en kan tegen een prijs van $430 te koop zijn.

Gehele iPaq's productlijn bekend geworden
HP iPaq 114

Bron: Mobil.Se


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel