Nieuwe Palm Centro in het wild


Over precies een week gaat Palm een nieuwe smartphone introduceren en het lijkt er erg op dat het hier om de Palm Centro gaat. Deze hebben we nu voor je op foto!

De mensen van PDAFrance.com hebben hun handen weten te leggen op de nieuwste Palm telg. Het is alweer een tijd geleden dat Palm met een product kwam en we zijn daarom zeer benieuwd waar Palm ons mee denkt te verrassen.

Op de foto poseert de nieuwe Palm naar de BlackBerry Curve, en gelijk valt al op dat het toestel niet zo klein is als het eerder deed vermoeden.

Nieuwe Palm Centro in het wildNieuwe Palm Centro in het wildNieuwe Palm Centro in het wildNieuwe Palm Centro in het wildNieuwe Palm Centro in het wild
Palm's nieuwste aanwinst

Uit de foto's kunnen we verder opmaken dat de Centro helaas nog draait onder Palm OS. Hopelijk heeft Palm genoeg aan het besturingssysteem toegevoegd om het concurrent genoeg te maken met zwaargewichten als Symbian, Windows en sinds kort Mac OS.

Overigens vragen we af wat voor belangrijke informatie rechtsboven het toestel te zien is. Blijkbaar is het geheim genoeg om het in elke foto af te dekken.

Bron: PDAFrance


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel