Hands on Motorola Milestone 2

· 1 reactie


De echte die hard Android-fan hoeven we niet uit te leggen waar we het over hebben als we "Milestone 2" zeggen. Wij hadden het toestel in onze handen en keken of hij écht zoveel beter is dan z'n voorganger.

Wij beschikken namelijk op NieuweMobiel HQ over de allereerste Motorola Milestone dus we kunnen een goeie vergelijking maken. Wat opvalt is dat de uiterlijke verschillen minimaal zijn. Wel lijkt Motorola gekozen te hebben voor betere materialen (die ook wat meer glimmen) zodat het eindproduct er zeer netjes en high-end uitziet.

Motorola Milestone 2 front closed

Het slidermechanisme lijkt weinig veranderd. Om de Milestone 2 open te schuiven is nog steeds redelijk wat kracht nodig. Er is geen veermechanisme dus je zult moeten schuiven tot de klik.

Motorola Milestone 2 front opened

De grootste uiterlijke wijziging zit natuurlijk in het toetsenbord. Terwijl de toetsen van de eerste Milestone ietwat hol zijn, is dat bij de Milestone 2 precies andersom. Je voelt feilloos de overgangen en blindtypen moet hierdoor een stuk makkelijker worden. Onze test verliep tenminste zonder vergissingen.

Motorola Milestone 2 keyboard

Genoeg over het uiterlijk, hoe zit het met het innerlijk van de Milestone 2? Nou, dat zit wel goed. Het toestel is stukken sneller dan zijn voorganger, natuurlijk mede dankzij de snelle interne 1 GHz processor en Android 2.2. We waren redelijk onder de indruk van de responsiveness en de algehele snelheid van Motorola's flagship. Het kiezen van een nieuwe mobiel is weer een stuk moeilijker gemaakt!


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel