Firmware Update Friday - Week 35 2010


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Samsung S8500 Wave, de Nokia E72 en de Nokia X3.

Je zou het door al het IFA nieuws haast vergeten, maar er zijn ook weer bugs opgelost afgelopen week dus hoog tijd voor een update!

Nokia E72 - v051.018

We trappen af met de zakelijke Nokia E72. Nokia is zo vriendelijk geweest ons te voorzien van een nieuwe firmware met versienummer 051.018. Als we de berichten mogen geloven zijn er ruim 450 bugs opgelost dus deze versie is zeker de moeite waard. Een complete changelog is helaas niet beschikbaar.

Updaten gaat via de Nokia Software Update-toepassing of via FOTA. Vergeet niet vooraf een back-up te maken om zeker te zijn dat je gegevens niet kwijtraken.

Nokia X3 - v08.50

Ook de muzikale X3 ontvangt deze week een nieuwe softwareversie. Het gaat hier ook om een reguliere update met weinig tot geen zichtbare wijzigingen. En ondanks dat er geen changelog voor handen is, is het toch aan te raden de software te updaten.

Ook hier kun je gebruik maken van Nokia Software Update of, indien mogelijk, via FOTA. Maak vooraf een backup om zeker te zijn dat je gegevens bewaard blijven.

Samsung S8500 Wave - v1.0.2

We sluiten deze week af met een firmware update voor de Samsung Wave. Deze update waardeert het Bada OS op naar versie 1.0.2. Helaas zijn er geen zichtbare wijzigingen waargenomen en gaat het hier dus om kleine bugfixes.

Updaten is mogelijk via het KIES programma.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe Firmware Update Friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel