Wederom Windows Phone 7 toestel van HTC opgedoken

· 2 reacties


Waren we net enthousiast over HTC's interpretatie van Sense onder Windows Phone 7, zien we ineens een nieuw Windows Phone 7 van HTC in een filmpje; vermoedelijk de HTC Mozart. Niet dat we dat zo erg vinden, maar erg warm worden we er niet van.

Misschien ligt het wel aan ons, maar ook dit uitgelekte toestel ziet er erg 'Desire-achtig' uit. Nou is dat toestel niet bepaald lelijk te noemen, maar we houden er nou eenmaal van uitgedaagd en geprikkeld te worden.

Positief is in ieder geval dat de eerder uitgelekte Sense-video realtime draait bovenop Windows Phone 7. Opvallend is dat HTC hier echter de naam 'HTC Hub' voor gebruikt in plaats van Sense. Het lijkt er dus op dat we het eerder uitgelekte Sense voor WP7 ook gaan aantreffen op het uiteindelijke product. En dat is goed nieuws, want eerlijk is eerlijk; het ziet er erg goed en gelikt uit! We wachten de officiële aankondiging met enige opwinding af.

HTC Mozart

Het lijkt overigens dat de eerder uitgelekte HTC Mozart de hoofdrol speelt in bovenstaande video. Zo komen afbeeldingen redelijk overeen met eerder uitgelekte kiekjes van diezelfde Mozart, die ook wel eens Schubert wordt genoemd.

Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel