HTC vernieuwt en verrijkt Sense


We kennen HTC natuurlijk als de fabrikant van mobiele telefoons draaiend onder Windows, Android en Brew. HTC wil dat consumenten het bedrijf ook leert kennen als een dienstverlener. Het nieuwe Sense moet daarvoor zorgen.

Het nieuwe Sense krijgt niet alleen een nieuw likje verf, er zitten ook nieuwe functies in verwerkt. We kunnen dit het beste verwoorden door; HTC zet Sense in de cloud. Spil in deze nieuwe zet is de website HTCSense.com. Veel zien we daar momenteel niet achter, de site gaat pas volgende maand live.

HTCSense.com
HTCSense.com

De nieuwe dienst zorgt onder meer voor gegevensuitwisseling tussen je mobiele telefoon en je PC. Denk dan niet alleen van het maken van een backup van je persoonlijke gegevens. Het nieuwe Sense gaat een stapje verder. Het op afstand 'op slot' te zetten van je telefoon. Maar het opsporen van je geliefde telefoon kan overigens ook, handig als hij gestolen is. Het is tevens mogelijk om online je telefoon te raadplegen. En het mooie van HTCSense.com is dat het gratis is voor bezitters van een HTC telefoon.Praat mee over dit artikel