Ronde instap Google Pixel 8a te zien op foto’s


We weten dat Google op 4 oktober de Pixel 8 en Pixel 8 Pro gaat aankondigen. Maar hoe zit het met de voordelige Pixel 8a? Komt die ook? Uiteindelijk wel, maar niet in oktober. Maar wees niet getreurd, we hebben toch foto's van het toestel.

Doordat Google al beelden van de Pixel 8 en Pixel 8 Pro heeft vrijgegeven kunnen we ze goed vergelijken met de nu verschenen Pixel 8a. De achterkant lijkt onmiskenbaar op de Pixel 8-serie maar die rondingen niet.

Frontside of the possible Google Pixel 8a in Blue
Mogelijke Pixel 8a

Alleen de eerste Google Pixel had vrij sterke rondingen, daarna waren de hoeken vooral hoekig. Daar lijkt me de Google Pixel 8a verandering in te komen. Opvallend, want tot dusver leek de Pixel A toch vooral op z'n broers. Volgens de bron van de foto's krijgt de Pixel 8a dezelfde Tensor G3-chipset als de 8-serie, maar mist het mogelijk wel enige functionaliteit. Dezelfde strategie past Google toe bij de 7-serie.

Google Pixel 8a in Blue from the sides

Jade of Sky Blue

Voorlopig krijgen we alleen afbeeldingen van de vermeende Pixel 8a in het blauw te zien. Ook de Pixel 8 krijgt een blauwe uitvoering genaamd 'Jade', en bij de Pixel 8 Pro heet de blauwe uitvoering 'Sky Blue'. De onthulling van het toestel staat hoogstwaarschijnlijk gepland voor de eerste helft van 2024.

Als eerste de Pixel 8a hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel