Firmware Update Friday - Week 36 2010

· 5 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Sony Ericsson Vivaz, de HTC Desire en de Apple iPhone 3G, iPhone 3G S en iPhone 4.

Sony Ericsson Vivaz - R2EA023

Met deze nieuwe firmware voor de Vivaz worden een aantal verbeteringen aangebracht in Google Maps en Facebook. Daarnaast kun je nu ook MPEG4 afspelen, en moet het multitasken soepeler verlopen, en is de stabiliteit van Wifi verbeterd. Instructies voor het updaten vind je bij Dailymobile.se

HTC Desire - 2.10.405.2

Deze week ook een verse update voor de HTC Desire dat je toestel verbeterde prestaties moet opleveren alsmede enkele nieuwe features. Zoals multi-inbox ondersteuning voor de Gmail app!

Ondanks dat updaten een fluitje van een cent moet zijn, raadt HTC wel aan een back-up te maken voordat je de upgrade uitvoert. Versie 2.10.405.2 is via FOTA binnen te halen.

Apple iPhone - iOS 4.1

Bezitters van een Apple iPhone 3G,3G S en iPhone 4 kunnen nieuwe firmware tegemoet zien. Updaten kan door je telefoon aan te sluiten op iTunes, de update wordt dan automatisch aangeboden. De update bevat een aantal verbeteringen aan de Game Center applicatie, en de iPhone 4 kan met deze update HDR-foto's maken en video's in HD-formaat uploaden naar YouTube. Daarnaast zijn een aantal bugs gefixt.

Updaten gaat zoals gebruikelijk via het vernieuwde iTunes.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe Firmware Update Friday!



Praat mee over dit artikel