Motorola presenteert nieuwe Moto 360 collectie


We hielden er eigenlijk pas 8 september rekening mee maar Motorola heeft nu al de nieuwe Moto 360 aangekondigd. Het ronde en slimme horloge krijgt een eigen collectie bestaande uit 2 formaten en een aparte fitness-editie.

Motorola wist ons als eerste vrij enthousiast te krijgen over smartwatches. Dat kwam mede door het ronde scherm. De Moto 360 zag er daardoor uit als een echte horloge, maar dan uit de 21e eeuw. Ditmaal komt de Moto 360 uit in twee verschillende formaten en er is een speciale sport-uitvoering.

Motorola Moto 360 Sport

De Moto 360 Sport heeft extra veel baat bij 'Moto Body'; een app die bijhoudt hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel calorieën je daarmee hebt verbrand. Informatie is afkomstig uit diverse sensoren die in het horloge verwerkt zitten zoals een hartslagsensor en GPS. De Sport-uitvoering is bestand tegen zweten dankzij een siliconen bandje en de buitenzon dankzij een speciale UV-coating.

Motorola Moto 360 2e generatie

Je kunt met de nieuwe Moto 360 eenvoudig zelf bandjes plaatsen dankzij een nieuw quick-release systeem. Ook nieuw zijn de live wijzerplaten. Dankzij snelkoppelingen op de wijzerplaat te plaatsen kun je direct naar een bepaalde app. Alle nieuwe edities zijn geschikt om via WiFi in verbinding te blijven met internet en je smartphone. Je hebt dus niet per se Bluetooth nodig. Opladen hoeft minder vaak want de 2e generatie Moto 360 gaat twee volle dagen mee. Motorola denkt de nieuwe Moto 360 collectie vanaf dit najaar in de winkels te hebben voor een prijs vanaf 369 euro.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel