Nokia houdt 22 september evenement


Het regent momenteel aankondigingen voor persevents. Dat heeft alles te maken met de aankomende IFA-beurs. Die valt dit jaar niet in persoon te bezoeken maar gaat wel gewoon door. En daar zal ook Nokia aanwezig zijn, of beter gezegd, HMD Global.

Nu heeft HMD Global voor 22 september een persevenement aangekondigd. Nog onduidelijk is wat daar aangekondigd gaat worden. We hebben wel wat wensen. Een nieuwe PureView-telefoon zou mooi zijn maar ook de allang aangekondigde Nokia 8.3 5G mag wel eens een keer de winkels bereiken.

HMD Global press event

Geruchten spreken over tenminste 4 nieuwe telefoons die aangekondigd gaan worden. Waarschijnlijk is de onlangs gelekte Nokia 3.4 daar één van. Ook een nieuw model uit de Nokia 7-serie, wellicht met 5G-ondersteuning, ligt voor de hand. De uitnodiging maakt ook nog melding van de aanwezigheid van een speciale gast. Vermoedelijk doelen ze hier op de remake van een icoon van vroeger. We gaan het 22 september 16:00 uur BST horen. Je kunt het live meemaken op nokiaphone.es/NokiaMobileLive2020.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel