Definitieve specs van iPhone 5S uitgelekt?

· 2 reacties


Na morgen kunnen we er niet meer over speculeren, niet meer over dromen. Dan zijn de specificaties van Apple's nieuwe generatie telefoons namelijk bekend. Tot die tijd kunnen we onszelf nog even gek maken met mogelijke specs.

Er lekken wel vaker specs uit van de iPhone 5S, maar deze bron heeft het in het verleden wel vaker bij het juiste eind gehad. Bovendien zijn de specs niet zo extreem en verschillend met de huidige iPhone 5 waardoor één en ander een stuk geloofwaardiger wordt.

Apple iPhone 5S specs

Zo blijf het scherm identiek aan de iPhone 5; een 4 inch 1136 x 640 pixels Retina-scherm. De processor is een A7 en telt twee cores. De camera blijft 8 megapixel maar de aperture is vergroot naar F/2.0 en er is een twee LED-flitser bijgekomen. Interessant is de 120 fps opname-mogelijkheid in Full HD. Ook het aantal megapixels voor de front camera blijft intact; 1,2 megapixel. De standbytijd komt uit op 250 uur, of te wel ruim 10 dagen. Dat was eerst 9 dagen.

Apple iPhone 5S fingerprint scanner
Eye of Sauron Siri

Ook de vingerafdrukscanner wordt bevestigd. Onlangs uitgelekte foto's doen vermoeden dat de knop wordt omringt door wat lijkt op een metalen ring. Een mogelijkheid is dat hier een lampje achter schuil gaat, net als LG veelal doet met homeknop. Deze zou dan bijvoorbeeld kunnen oplichten bij notificaties. Bijkomend voordeel is dat hij dan direct op het Siri-icoontje lijkt, Apple's veelbesproken spraakdienst. Morgen weten we het zeker.

Bron: C-Tech (1), C-Tech (2) en Martin Hajek


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel