Persrender Samsung Galaxy Note 4 en Note Edge uur voor lancering gelekt


Terwijl iedereen zit te wachten op de lancering van de Note 4 is luttele uren daarvoor een render van het toestel al binnen. Mooier nog, Samsung brengt ook de Note Edge uit met een gebogen flexibel scherm.

Het uitlekken van dit beeldmateriaal is redelijk zuur voor Samsung. Tot op heden hebben ze nagenoeg alles binnenskamers weten te houden. Toch hebben ze het in vergelijking met andere belangrijke producten erg netjes gedaan dit jaar. Erg verrast zijn we niet van de Note 4, dat komt vooral omdat het toestel redelijk overeenkomt met eerder uitgelekte specificaties. Des te interessanter vinden we de Note Edge.

Samsung Galaxy Note Edge en Note 4
De Samsung Galaxy Note Edge en de Note 4
Samsung Galaxy Note Edge - Do you Note?
De spannende Note Edge

Dat is namelijk een Note-variant met een gebogen scherm. Samsung zet hiermee direct een nieuwe form factor neer al hebben we iets soortgelijks al wel eens eerder voorbij zien komen als concept. Idee achter de Note Edge is dat het Youm-scherm tot over de rand gevouwen is en die zijkanten als notificatiescherm of toolbar gebruikt kunnen worden. Een spannend concept waarvan we graag het nodige willen weten. Beide toestellen delen trouwens een groot deel van de specificaties waaronder een 5,7 inch Quad HD-scherm, Snapdragon 805 op 2,7 GHz en een 16 megapixel OIS camera van Sony. De behuizing van beiden is niet waterbestendig. Over enkele uren volgt de definitieve aankondiging.

Via: PhoneArena.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel