HTC One Max specificaties duiken samen met nieuw beeldmateriaal op


Een afbeelding met daarop de specificaties van de HTC One Max lijkt te zijn uitgelekt. We krijgen hierdoor samen met vers uitgelekt beeldmateriaal een steeds beter beeld van HTC’s phablet.

Zo lezen we dat de One Max over een 5,9 inch Full HD display beschikt, een 1,7 GHz processor meekrijgt en de batterij 3.300 mAh groot is. Probleem is echter dat dit informatie is die we al eerder wisten. Gelukkig staat er ook dingen op die we nog niet (zeker) wisten. De lanceerdatum van oktober 2013 bijvoorbeeld. Ook krijgt het toestel vermoedelijk dezelfde 4.0 UltraPixel camera als in de One.

HTC One Max specs

Ook de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner aan de achterzijde lijkt steeds zekerder. Welke doeleinden HTC hiervoor in gedachten heeft is nog onbekend al lijkt een vorm van authenticatie wel vrij zeker.

HTC One Max leak 2

Voorheen waren telefoons met dergelijke vingerafdrukscanners geen unieke verschijning, echter waren ze tot voor kort helemaal uit het straatbeeld verdwenen. Apple heeft onlangs het fenomeen weer nieuw leven ingeblazen met de introductie van de iPhone 5S waarin de scanner in de homeknop is ingebouwd. Of HTC daarvoor de scanner ook gaat gebruiken is onduidelijk. De locatie, aan de achterzijde van het apparaat, maakt snel unlocken van het toestel niet erg logisch.

Bron: Weibo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel